Wednesday, July 11, 2012

Wardina terpaksa follow ummi n walid ke opis.......


Kesian Wardina....semalam wardina terpaksa ikut ummi n walid pegi opis.....ini gara2 pengasuh Wardina ada emergency ...Isnin ummi dah ambik el....so takkan nak el berderet2 huhuhu nak jimat cuti ummi lorrr....dah banyak sgt ambik cuti nie...hehehe...

Nak tak nak so semalam Wardina ikut we all masuk opis....nasib dia ok...hehehe cuma sometimes dia dok kacau la auntie2 kat opis nie...ramai nor yg melayan dia...minggu nie ummi nak habiskan puasa yg tak terganti lagi....so semlm auntie nie sibuk nak turun brakfast...ummi tak la follow cos ummi puasa, so duduk la kita di opis yer...wardina sibuk la cos auntie semua tak der, wardina tak der kawan...huhuhu dia tanya, mana auntie...bila ummi cakap turun makan sibuk nak ikutttttt auntie, siap nanggis bagai...terpaksa la ummi pun turun jugak gi kat auntie....ehmmmm ummi pun layanka jer laaa wardina makan ngan auntie2...amboiiii lepak n gosip2 ngan auntie2 jugak...hehehehe

Macam budak dah besar jer pael dia, cakap pun macam mak nenek.....ummi masuk meeting pun dia follow, nasib meeting ngan staff marketing jer.....so tak la formal sgt, kos discuss pasal maps 2012, bila ada auntie cakap2 dia suruh senyap....sebab sebelum tue ummi suruh dia senyap ummi meeting....boleh dia pun suruh org lain pun senyap jugak...ehmmmmmm layankan jerrrr.....

Time lunch pun dia follow auntie gi makan...kali nie ngan geng2 auntie marlina..... nasib dia org nak bawak walaupun ummi tak follow, lagipun dia dah biasa ngan auntie marlina.....ummi puasa, padahal dah bekalkan dia makanan lagi....sebenarnya dia nak org layan dia...tue yg bila auntie2 kuar makan dia sunyi.....so dia pun ikut la turun makan, ummi tak follow pun tak per, dia tak heran pun.....masuk2 opis boleh bagi salam...lawak la wardina nie.....ehmmm kecoh ngan suara dia jer....kesian dia suruh tido tak mau tido....so dia duk jenguk auntie sana, jenguk auntie sini, mana yg rajin layan dia , dia dok la lama kat tempat auntie tue......auntie2 pun suka cos ada penghibur dikala stress...hehehe

Dalam pukul 4.30 cam tue kot...dia follow ummi ke surau...masa tue dia dah letih sgt kos, time tido dia dah terlajak sgt....dia tahan mata , so dia keluar ikut walid, terus tido...keluar2 jer dari surau, cari dia...rupa2 yer dia dah terlentuk kat kerusi ummi tido...kesian yer...so ummi minta kebenaran utk pulang awal....kesian sgt kat dia...letih agak yer....yelah...tak duduk diam kat opis ummi....nasib dia boleh masuk ngan semua anuntie & uncle kat opis nie.....

Tido sampai tak sedar sampai mahgrib.....bangun2 jer dok mengamuk, maybe letih and terjaga time2 senja kan...harus la...dan tak mandi lagi.....mandikan kasi makan...pastu call mak lang n nenek dok cerita hari nie dia pegi opis....amboi rancak betul dia bercerita...



....gaya menggoda

...gaya mengada2

...gaya seksi la konon...hehehe

3 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

gambo last tu seksi betol mulut tuuu! hehehehe

elna said...

ehehehehhe.....angelina jolieeee....kuang kuang kuang......

elna said...

ehehehehhe.....angelina jolieeee....kuang kuang kuang......