Sunday, November 11, 2012

Memang bosan punnnn....



rata2 mengatakan ASK 2012 amat bosan sekali persembahan dan penyampaian dia...kalau korang tanya pendapat saya...saya akan jawap...gila bosan, sampai saya tertido dehhhh...sedar2 dah pukul 2am...masa tue pun rancangan tue dah habis pun...so tak dapat la saya nak komen secara keseluruhannya...tapi setakad yg sempat saya tgk..ternyata amat bosan...nasab ada sis Rita yg membuat persembahan bersama Adi putra...kira bernasib baik...tak der la 100% hambar rancangan itu....dengan dialong2 yg tak berapa berkenan...saya tak sempat tgk bila erra fazira and rosyam nor pun part....tgk2 punya pages ustaz azhar idrus...gila punya statemant....dan jawapan ustaz lebih kurang begini " kata2 org jahil memang begitu"....
ehmmmm

ehmmm jadi nya untuk ASK 2013 buat la lagi terbaik agar penonton berpuas hati ok .....

1 comment:

Aleeya Atinza Saaid said...

konsep tak kena kot..wat simple2 je da la kan...