Tuesday, February 14, 2012

Kelas Makeup Personal......

Nie program saya ahad lepas....sajer gatal pegi kelas makeup....my fren masa Uitm dulu dia anjurkan...rasa macam best jer kan...sekali sekali bersosial macam nie pun ok jugak....atlest dpt ilmu ,....dia bbm saya dan saya terus bbm lagi sorang kawan saya and ajak dia join sekali....yesss kawan saya pun setuju .....kelas di adakan dekat butik kawan saya nie Si Deep...di Sutera Nan Sehelai...tak sangka we all dia bukak butik pengantin...dia nie jenis brutal sikit dulu....ehhehe...tahniah babe di atas kejayaan u nie...i like....

Kelas start dr 9.30am hingga 5.00pm....bayaran RM100...okla kan tak mahal sgt....


gambar2 gedik we all...hahaha


...kawan bergaduh semasa di UiTM.....masing2 dah jadi ibu dan bekerjaya....yg tepi sekali tue owner butik..... Deep, Intan & Me



...Me & Intan....bff.....tarikh lahir pun dekat2....hehehe

...me dengan hasil pembelajaran ....osemmmm....:):):)

2 comments:

::Deela:: said...

wow...tak sabar nk jumpa ko elna...mesti cantik bermakeup datang opis kan...i like!!!

elna said...

hahhha...malu i...harus make up ke opis, make up tuk suami yg di depan mata 24jam...hahahahaha....