Tuesday, February 21, 2012

Alhamdullilah rezeki sentiasa ada.....



Rasa tawar hati dah nak siapkan baju sorang hamba allah nie....saya dah caj murah dah rasanya  ke dia, tapi nak diskaun lagi tue...huhuhuhu malas nak cakap banyak, saya ambik jer duit tue dan bla ....huaaa tak per la bukan awak sorang jer customer saya....dah la cerewat, macam2 plak dia nak....hadoiiii kalau 100 org customer saya macam tue.....ada yang saya tutup mesin jahit saya...grrrrrr,.....nama jer pangkat besar gaji banyak....hahahaha forget it...

masih banyak kerja yang menanti saya....skrang saya tak boleh buat kerja2 menjahit saya kalau Wardina masih segar bugar matanya....tunggu dia tido or leka main ngan Walid.....






Wardina nie kalau nampak ummi masuk bilik kerja sibuk la dia pun ikut jugakkkkk....kekadang mulut saya yg sibuk bekerja dari tangan saya nie hah.....huhhhhh, dia dah pandai dah sekarang godek2 mesin2 jahit tue....

Selalu time weekday saya buat mana dan jer.....yelah badan pun penat gak ngan keje2 opis.....banyak tumpu time weekend....kalau weekend Walid boleh bawa Wardina pegi jalan2, dan ummi dengan tenang buat kerja....itu pasal kalau weekend banyak xtiviti saya kat rumah berbanding kat luar.....kekadang jer, tapi weekend pun banyak jugak xtiviti balik kg....hahaha, kalau balik kg terpaksa la bawak kotak2 ajaib saya ikut sekali ke hulu ke hilir....cuti sekolah dah nak mula so ramai yg hantar baju utk nak gi wedding....alhamdullillah pada rezeki ini......saya minta maaf yer mana yg terdelay utk siapkan baju2 tersebut....saya cuba sedaya upaya saya utk siapkan baju2 anda semua.....

Sekarang saya boleh masuk kelas balik setelah sekian lama saya tinggalkan oleh kerana masalah kesihatan arwah ayah merrtua saya....now boleh sambung balik, insyaallah impian dan cita2 saya for end this year tercapai....aminnnnn semoga segalanya berjalan dengan lancar seperti yg dirancang.....

2 comments:

Liza Abu Bakar said...

dugaan betul..
tadi ada tanya pasal make-up ye..
boleh order di http://beautyfarmasi.blogspot.com/.
lagi senang kalau add dia kat fb

elna said...

Ah ah dah dpt...thanks ya