Saturday, March 31, 2012

Cabutan bertuah Ummi Wardina 1....

STICKY POST SEHINGGA 31 MAC 2012. ENTRY TERBARU ADA DI BAWAH.Assalamualaikum wbt.

Ehem ehemmm....malu pulak nak announce, hehehe cher baca tajuk tue....ahhaha ok Ummi Wardina nak buat cabutan bertuah utk pembaca blog dan juga utk follower Ummi..... utk menghargai  kenalan alam maya ummi....hehehe

Cara dia senang jer untuk join cabutan bertuah nie.....
Pertama:
   
# Tinggalkan alamat email atau alamat blog dan nyatakan sama ada anda follower atau pembaca blog ini

contohnya cenggini : Follower ... elnawate@tsssb.com atau http://elsweetqis.blogspot.com/

ataupun



Senangkan....tak susah pun....

Cabutan bertuah ini bermula dari 15 Feb 2012 dan berakhir pada 31 Mac 2012 jam 12.00 mlm.... 
Nak tahu apa hadiah dia....jeng jeng jenggggggggggggg
x






x











x

















x













x














tadaaaaa....


...set Precious Baby Collection....



...One Touch Topper Junior....


So apa lagi kalau nak hadiah di atas nie apa lagi mai tinggalkan comment anda seperti yg Ummi terangkan tadi.....
dan lagi satu Ummi akan plus hadiah misteri dari Ummi....

9 comments:

::Deela:: said...

okey nak join...
saya follower ummi tau...http://d33la.blogspot.com/

hopefully boleh jadi yang bertuah..ahaks...thanks ummi...

hehe

ummiarissa said...

i'm one of ur followers http://idazaidi.blogspot.com/
dengan ucapan..saya nak menang!

Anonymous said...

saya pembaca SETIA blog ini...nurull_natasya@yahoo.com.sg (yart)-harap2 boleh menangla..rezeki for my new baby.nak menang gaaakkk..

Baiduri said...

as salam....sye salah srg follower blog ummi, n tingin gak nk join...mana tau kot2 ade rejeki baby lam peyut ni....hehe....my link:

http://batubaiduri.blogspot.com/

(pilih la aku jadi pemenangnya...lalala....)

Liza Abu Bakar said...

eeiii... bestnya

follower dari http://www.adzriel.com

Liza @ Adzriel AB said...

follower.. adzriel573@gmail.com

comelnya hadiah..

Alifaforever said...

salam,,

saya dah jadik follower Elna..so pilihlah saya jadik pemenangnya..hehehe

http://alifaforever.blogspot.com/

*azni* said...

hadiah yg sgt bagusss!

sy follower blog ummi..

http://aznizulhelmi.blogspot.com/

semoga ada luck sy nnt... ;)

http://yartie.com/blog said...

Nk cuba nasib hehe...saya follower
http://yartie.com/blog