Tuesday, June 26, 2012

Ready to fly.....





yeyyyy my Visa dah pun siap.....hehe kes visa nie...kalau i tak ringan mulut bertanya pada my auntie of cos sampai ke sudah i tak buat visa nie tau....yelahkan mana la i tahu kalau gi China kena buat Visa ek....hehehe dulu masa i gi Korea tak der la pulak kan....rupa2 nya untuk negara jajahan komunis nie kena buat daaaa...macam ko nak gi Jepun...kena buat...itu lagi parah...account statemant pun kena bagi bagai masa apply visa....huhuhu, siapp tak lama....dalam 3 hari waktu bekerja....kalau nak urgent kena bayar  lebih la...tak silap saya dalam RM4++ kot itu bergantung pada berapa tempoh visa ko apply....macam saya , saya buat utk 3 bulan jer....kira paling murah la...dan tak urgent pun...so kena RM58 jer....





nie pegi sana pun just follow my auntie and uncle jer....anak n hubby dok diam2 kat malaysia ek...hehehe
tapi sepeninggalan saya si Wardina saya suruh tinggal kat kampung n pegi sekolah nenek ...hhehe saya nak latih dia gi sekolah...yelah tahun depan saya nak sekolahkan dia....hehehehe semalam lepas keje saya dan hubby pegi cari tudung sekolah dia kat Jln Tar....suka gila dia bila ummi kata nanti Wardina sekolah tau....
ala dia sekolah just main2 jer...kenal2 huruf...hahaha kawan2 ngan kakak and abg2 yg ada kat sekolah PASTI nenek kat kg tue....supaya nanti dia lupa yg dia kena tinggal ngan ummi...harap bila malam jgn la dia ngigau cari ummi...:);).....hehe pepandai la nenek pujuk ekkkk kalau merajuk menanggis bagai biarkan jer....



hehehe mari la kawan2 kita menatap wajah anak dara saya ini.....nyeh nyeh nyehhh dah besar dia kan...dah nak sekolah dia...sekejap jer masa berlalu....ummi sayang kamu....


...peaceeeee....







1 comment:

rossysweety said...

jgn lupa FM satu ye