Friday, May 18, 2012

Rindu dengan kamuuuuu....



Rindu time2 Wardina tecik2 dulu.....dah besar dah sekarang nie....dah nak masuk 3 tahun..., kejap jer masa berlalu, pejam celik pejam celik dah nak masuk 3 years....

Bila tadi tgk pic2 lama dia dari hari pertama hingga kini......saya paling suka tgk ada satu pic nie.....macam2 boleh diceritakan dalam pic tersebut, gembira...kesian....teruja.....semangat....kental...dan macam2 lagi la yg tak boleh nak digambarkan...hanya dengan satu pic sahaja .....

jommm saya share pic mana saya suka tgkkkkk......sgt kiuttttttt..gerammmmm sukaaaaa....comellllllll dan sgt kesiannnn......sayanggg sgtt sama kamuuuuuu....rinduuuu la ummi........

x









x









x











x












x


















x
















x









tadaaaaaaaaa







x










x













...suka tgk...bila ingat2kan balik , tak silap saya...mulanya dia happy sgt cos dapat main airrr....tup tup bila we all bawak ke tgh...time2 dia tgk main2 kaki ...tup tup dia senyapppp ingat kan kenapa kannnn...sekali tue saya tgkkkk dia tidooooo daaaaaaa....ya ampunnnn....time nak angkat tueee dia terjaga tak mau di angkat...nanggis, diganggu tidonya....last2 we all biarkan jerrrrrrr....dalam 10 minit camtu kot...kesian sgt tgkkkk,sejukkkk kotttt.... we all bawak perlahan2 ketepi angkat.....dan angkat naik bilik....sgt nyenyak kamu tidokannn...

sayu sangat tgk...camna la org2 kat luar tue yg tak perikemanusiaan...buang baby dia org kan...hanyutkan la, letak dalam bag la, campak dalam tong sampah la....ehssssss.....

masa dia wardina sgt tembammmm...dia minum susu ori dari ummi.....so sweet.....nie umur dia 5 nak masuk 6 bulan....time dia kulit dia tak cerah sgt lagi......tapi cerah sikit compare dia masa dalam pantang.....time kecik2 rambut dia terpacak...nie kena air habis tumbangggg...hahahaha ...time bercuti di Cherating. Kuantan


2 comments:

jaja_NorLiza said...

alololo...comey nya...bleh plak terlena dam air...senang nye dia tdo..like 20 kali!!!

elna said...

kannn...senang bebonar dia tido....