Thursday, May 24, 2012

PA & MA June 2012



HAri tue, Ardini ada inform dia ada photo shoot....ingat photo shoot untuk koleksi baju2 dia....dia tak cakap pun untuk masuk mana2 majalah.....tapi Ardini ada kata maybe lepas nie pemintaan akan bertambah...alhamdullilah kalau dah rezeki kan....thanks Tasha pemilik Ardini Boutique....

Tup2 dalam Pa & MA keluaran june ada sesuatu yg menarik bg saya....rasa macam kenal jer ini baju....lagi sekali saya ucapkan ribuan terima kasih pada Ardini Boutique.....




Ardini Boutique nie dia butik dalam alam maya jer tau kawan2......untuk ramadan nanti macam2 koleksi akan dijual tau kawan2 korang tunggu jer........

2 comments:

Arif said...

Alhamdulillah... bersyukur sbb dpt terlibat sama dlm shoot hari tu.

Koleksi baju yg mmg sangat cantik.

elna said...

Oh yer...Cantik kan