Sunday, April 3, 2011

VIP Celebration......

Yehaaa....aceh....baru VIP...hanq dah kecoh....tu pun nak masuk dalam blog...hahhah suka hati umi la...blog umi kan....umi just nak share jer....heheheheh

Ok korang tgk tajuk tu...apa dia kan ...mesti korang tertanya2 apa ke benda yer la....ok umi nak share...hari nie...sy ada majlis utk VIP Celebration dekat De Palma Hotel Shah Alam....event apa kah ini...heheh ini event anjuran Tupperware lorrr...hehehhe...sy kan terlalu sakan ngan tupperware nie.....mula2 just suka2 jer...kos tupperware tu comel2 kan...lama2 sy terjebak pulak ngan jualan tupperware nie...hehehhe...tambah sikit2 duit poketkan......dari suka2 tak sangka pulak...sy dah ada beberapa org downline dan melayakan saya digelar VIP...alah baru VIP...dah kecoh...org lain tu tinggi dah dari ko wahai UMI WARDINA....:)...ye lah suka hati sy la nak kecoh ke tak nak kecoh ke...ada aku kesah...

heheh korang kalau nak buat duit poket jom la .....walaupun tak banyak pada mula2 ...lama2 dengan usaha anda tu akan jadi banyak tau...buat sambil2 jer....barang tupperware nie tak lupus pun....sy still ingat masa sy tadika dulu mak sy sgt suka buat party tupperware nie...tak sangka sekarang sy pulak...ko tgk dah berapa tahun...dari zaman mak sy sampai zaman saya...tupperware still wujud tau.......

Ok sy malas nak story banyak2 pasal product tupperware nie...korang pun dah kenal sgt kan....selalu mak2 or makcik2 jer yg suka benda2 nie...tapi skrang bukan mak2 and makcik2  jer tau....tak mak2 pun leh beli...sekrang fesyen dan warna dia tersangat best...uptodate..warna2 ceria gitu....

Ok...if korang nak join leh lah roger2 saya...tak mahal pun hanya RM60...korang dapat lagi free gift....memang berbaloi...dan kalau korang nak join dengan saya lagi sgt berbaloi..sy + lagi free gift...yg free gift dari saya tersgt limited...tauuuuu....sy tersgt bermurah hati nie...jom la jgn lambat2......dan lagi satu kalau korang nak buat tupperware nie salah satu sumber pendapatan sampingan korang jgn segan segan or malu2 boleh la roger2 saya.....boleh jer hantar pertanyaan korang ke elna_muffin@yahoo.com....atau inbox jer kat FB saya.... jom apa tunggu lagi...jgn lambat2...




........free gift dari saya...

2 comments:

d33la said...

pstt..pstt...org nk jadi ahli la...asyik beli dari org je...hehe...tunggu gaji erk...nnti org calling2..hehe..

elna said...

hai mama dilla...boleh jer....ada berita baik tau...if dilla masuk dalam bulan nie kita tgh buat promote nie...ada free gift dari kita tauuuuu...nak tau apa free gift tuuu...hahah meh isi form ngan saya...heheheh...jgn lepaskan peluang nie......cepat2 sebelum dia habisss....:)