Monday, April 18, 2011

Roti Padang Terbaboooo.....

Korang penah tak dengar nama Roti Padang Terbabooooo.....ehmmm saya amat naif kot baru dengar ini nama makanan Roti Padang Terbabommm....dah lama dah nak shara nie baru teringat nak share dalam blog jer...if dalam FB dah lama dah kot almost 2 weeks ago...member2 pun ada yg dah pegi since saya publish gambar Roti Padang Terbaboooo ituuu...hehehe






Rasa dia sangat sedappppp...marvelasss....sekali rasa nak lagi dan lagi dan lagi.....korang cuba la...kedai nie terletak kat SS14 nama kedai dia A'an coner...

selain nie...ada makanan dia yg sedap yg sy sudah cuba.....mee udang banjir...dan sotong kangkong....memang marvelassss....lain kali datang nak try makanan dia yg lain...rasa macam semua sedap2....



Cuba la korang jgn tak cuba...kalau ikut tekak sy nie memanggggggggggg sedapppppppp...kat tekak korang saya tak tauuuu laaaa......

3 comments:

Eila Hanafiah said...

boleh ngetest pasnie....

zatil said...

Singgah sini tgk wardina yg chomel!!!
Nampak pun mcm sedap...boleh try nanti:)

elna said...

eila: cuba jgn tak cuba.....

Zatil: thanks....memang sedap sampai terbabommmmmmm.........