Wednesday, April 13, 2011

Dari suka2...akhirnya....

Korang ada kan baca n3 saya sebelum nie....di mana tajuk dia VIP celebration....hahahah....dari suka suka dan untuk kegunaan sendiri akhirnya jadi side income saya...best jugakkan...aminnn alhamdullillah....nie yg membuatkan diri ini lagi berkobar2 dalam bidang nie...hehehe....party party n party....sales, sales n sales...hehehe...

Tak susah mana pun...banyak fun dia...i likeeee......hehehe






Lucky draw semua dari barangan Tupperware....ini baru event kecik2 jer...lucky draw besar2 tunggu la saya pegi event besar ok....
*pstttt going to be Director (DIQ)...moga semua dipermudahkan aminnnnn....

2 comments:

MK~ROSE said...

Congratss Elna, I pun menggila dgn brg tupperware niii...

Brp bnyk diskaun bole kasik nihh??

elna said...

hehehhe thanks beb....seblum tu...rindu beb ngan hanq nie ..lama kita tak jumpa kan...hanya laam maya menghubungkan kita...hehehe...

diskaun boleh jer...dlm FB tu kita memang dah bagi diskaun up to 10% dari harga jualan...nak lagi diskaun meh join jadi ahli....hehehehe

wei ko sihat?