Sunday, March 22, 2009

Hubby ku dimasukan ke HOSPITAL




Kesian yer...my hubby kena tahan kat Hospital Pantai last week ..3 hari 3 malam kat sana...ehm aku terpaksa ambil el 3 hari berturut2...terpaksa pecahkan rekod tak nak ambil el n mc.....kerana kasih aku ambil jua...nanti jadi bahan cerita pulak...

alah buat baik ker buat jahat ker sama jer...susah nak puaskan semua pihak...lantakla...janji aku n hubby aku bahagia..kekadang tergigit jugak lidah nie pasal org lain...entahlah lama2 makin tak respect pulak aku pada org yang sepatutnya aku kena respect...kalau ikutkan hati n perasaan aku nie dah lama meletup...takpe2 kita tunggu untuk dua tiga kali, lepas nie siap ah..langit tinggi rendah...weh bawa mengucap wahai elna wate binti eskat...ingat tuhan...ini semua dugaan...hahahaha

nak dijadikan cerita waktu keluar hospital ambik kau...sapa lagi kalu wife yang perlu tolong...yer tak...walaupun aku nie buruk dimata dia org...lantak la...yang pasti hubby aku tahu cerita dia.....terbang gak la duit aku nak bayar bill hubby aku tu...nasib ak ada simpanan kalu takkkk.....haruuuuuu....ingatkan duit jual saham nak gi travel...tapi nak buat camana bukan rezeki nak gi travel tahun nie...in my plan nak gi bandung @ krabi...tapi tak per la...rezeki ada jua nanti..insyaallah...


*kita sambung di blog akan datang yer

1 comment:

eDrYaNa said...

hei babe!
pedulikkn ape org lain nk kata..
bkn org lain yg bg duit kt kite..