Friday, March 20, 2009

baju kak Zarina...Manager TM

baru dapat siapkan baju Pn.Zarina (TM)...memandangkan waktu amat terhad bagi aku...
disign yang simple untuk manager kak as nie...puan punya baju pun nak yang simple jer..so ini la dia hasil yer...







lepas siapkan nie masih ada beberapa pasang yang masih queue..on this time masih mencari idea untuk baju mak mariana yang berasa nun jauh dis sebrang laut china selatan...next week 28hb dia akan balik serawak so kena siapkan before that...nasib baik just nak dijahitkan manik jer...sempatla...terpaksalah tangguhkan dulu tempahan baju yang sedia ada......masa mencemburui aku....huhuhuhu

tak per nie semua minat punya pasal hahahah...nasib baik tak ada anak kecil...cuma perlu jaga baby besar jer....dah kasi makan senyap la....hahahahaha...

2 comments:

eDrYaNa said...

oitt! ape citer? cantek la manik2 nih..nnti aku bole tempah kt ko plak ek...

elna said...

boleh jer....