Sunday, March 29, 2009

Design Bunga Lalang

hoye....siap sudah baju mak mariana nie....aku gagahkan jugak badan yang tak berapa nak sihat nie menyiapkan baju nie....akhirnya sebelum mariana balik cuti sempat jugak dia ambil dari aku...aku tak sempat nak pas kat hubby suruh bagi kat dia...suruh jer mariana ambik kat ofis aku......ehm alah aku dah mula teruk...baju tempahan yang sebelum nie masih ada yang queue macamana nak buat tu yer...tak per la perlan2....







maaf gambar tak berapa cantik cos pakai phone camera yang dah kong bateri

2 comments:

Niza said...

cantik nya hasil kerja tangan Elna ni... so creative !
sempat lagi siapkan dlm keadaan mabuk morning sickness tu ya, make sura makan mkanan yg ada byk folic asid tau.

Niza et Sofia x

Niza said...

Elna ada facebook tak ?
add me please if u do
Niza Razak Baron

bye x