Thursday, November 3, 2011

Saya suka kalau my client pun suka........:)



:):):)............... hari tue ada saya tunjukkan kan kan hasil kerja saya nie....alhamdullilah...tuan punya baju nie suka gila ngan hasil kerja saya nie...."kalau u suka ..i lagi suka..."...











Sekali tue dia hantar lagi 6 pasang....walaaaaa....sepasang lagi yg dihantar b4 nie pun saya tak siapkan lagi...saya siapkan dulu yang nak dipakai for raya haji nanti....thanks beb....

Ok nie nak cerita kat u all.......customer saya nie, nama dia adalah Natasha...saya kenal dia melalui alam maya...beli online kain cotton dengan dia...kain cotton yang dia jual sgt cantik dan memenuhi citarasa saya...korang boleh cuci mata kat sini ok atau kat sini.....dulu dia buat part time jer biz online...oleh kerana kekangan kerja yang banyak dan dia tak boleh nak tumpu sepenuhnya..last2 dia buat fulltime...and now dia adalah housewife.....korang boleh baca kisah dia kat sini jugak....

Sekrang dia nak bergabung tenaga dengan saya utk butik dia nie la....so saya dengan rela hati...dengan kebolehan yang saya ada...sebagai kawan saya pun tolong la dia....tak sangka kami sama2 belajar di UITM yang sama....Shah Alam...hehehe...harap ianya akan membuahkan hasil dan boleh pegi jauh....aminnn....marilah kita bantu membantu antara satu sama lain.....:):):)....

4 comments:

sha a.s said...

santekk!

::Deela:: said...

ni yang aku tgk hari tu eh...cantik bangat!!

elna said...

thanks sha....

ah ah yang ko tgk tue...heehehhe

Shinnaz Ahmad Rasid said...

cantiknya kak elna jahittt!