Wednesday, November 2, 2011

Makan, makan dan makan lagi.........


Makannnnn....hahaha, meriah dengan makanan.....memula saje jer nak buat makan2, ada sorang staff nie dia nak buat sedekah sempana dia dapat best sales hari tue....alhamdullilah, semoga murah rezeki ko yer....terima kasih, pastu bebudak nie nak buat la makan2.....sajer jer, saya tetiba nak buatkan spagetti plak...ok la, jalannn....

last2 jadi banyak plak menu ....alhamdullilah moga murah rezeki kalian, ......dah alang2 we all cadang celebrate sekali besday boys n besday girls tuk bulan Julai, August, Sept, Oct dan Nov....ada org nak sponser kek....yeh yeh yeh....

Jom je la layan beberapa keping gambar dari BB yang dah nak kong batery yer...hahaha



...ada spagetti....ayam & daging....resipi from Pn Elna.....


...ada laksa kedah....resipi from Jeton & Marlina

...ada putu mayam, kuih/kek and mee hoon

...macam macam ada....


...cheese kek..from SR....

...MC ...En Abdul Mulod Zainal Abidin.....hahahah laki gue.......kat opis jumpa muka dia...balik opis jumpa dia...kat rumah lagi la ....24 hours asyik bersama....korang ada.....hehehe


...ucapan from new staff...Siti Azilah and Nurul Azeera...Welcome to Marketing & Sales..TSSSB....

mari kita makan sampai kenyang....

okbai.....;):):)

2 comments:

::Deela:: said...

alahhh...apsal mase aku sampai keek SR takde...menci3x...

hahahah

elna said...

kek tue sgt laku...sedap gila...hahaha nasib la....ko lambat....