Monday, July 11, 2011

Monday yg blurrrrrrr......

Huhuhuu.....hari nie Isnin....hari pertama dalam minggu ke-2 Julai...hari nie, keadaan sudah kembali tenang...selepas kekecohan yg berlaku Sabtu lepas...huaaaa kenapa Malaysia tak macam dulu lagi....huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....tak suka tak suka...

Isnin...hari yg membuatkan mood tuk bekerja kurang...kenapa ek...maybe dah lemau kot cuti hujung minggu....ehmmmm....budak2 opis pun ramai yg tak masuk hari nie...lagi la double bosan...huaaaa
...weeked lepas tak kemana pun...all plan cancel...huaaaaa, sepatutnya sabtu saya ada class tauuuu...tapi gara2 perhimpunan BERSIH...class cancel...huaaaaaaaa, ingat minggu tue pun nak balik kg, tapi memandangkan Ahad nya pulak En Suami ada hal dari pagi sampai petang...so plan balik kg cancel...dan jugak gara2 perhimpunan BERSIH....yg sepatutnya hal En Suami,pada Ahad tue pun cancel....dah la plan nak balik kg cancel gara2 hal en Suami Ahad tue....kesimpulannya semua program last weeked cancel...dan kami 3 beranak duduk rumah diam2....

So apa lagi xtvt saya ...jhit, jahit n jahit...ada lagi kotak besar yg belum terusik lagi.....ada berapa pasang entah.....minggu lepas xtvt memotong beberapa pasang baju selain jahit beads.....bila dah potong mood nak jahit akan makin berkobar2....yelah puasa pun tak lama lagi kan kan kan.........

2 comments:

sha a.s said...

bile nk jahit baju Sha pulak? ekekekek

elna said...

sha : ada ekk...bila ek sha hantar...ekkk