Friday, July 15, 2011

keting keting keting......sekali lagiiiiii......

hai semuaaaa.....hahha dah lama rasanya umi wardina nie tak buat sales....tupperware dengan harga runtuh.....kini telah tiba masanya .....yehhhhhh...tak rugi ooooo beli product tupperware nie......barang yg berkualiti yg anda ketahui sejak dari dulu lagi.....weh tak mau ah bebal panjang2 nie...buang karen umi jerkan....jom la kita cuci mata tueeee.....layannnsssss...

*

*

*


......Kurma Gift Set.....harga hanya RM43.00 .....harga biasa RM53.90.....design nie sgt limited...sempena ramadhan.....rugi ooo tak beli.....pastu bekas dia korang boleh buat bekas kuih raya nanti....:) :) :)sangat murah...


Elegant Small Square...sesuai sebagai bekas kuih raya ....kalau korang dah bosan ngan balang kuih last year..apa kata tahun nie u all tukar....hahaaha..tak mahal pun...dan design nie pun  limited ...keluaran khas sempena ramadhan ....harga dia hanya RM45.00 dari harga jualan asal iaitu RM54.90....so apa lagi, sebelum ianya kehabisan stok mei rembat dulu....


....ok nie pulak saya jual sekali....kalau kuih raya korang banyak jeniskan...boleh la beli 6 ketul sekali Elegant Large & Elegant Small Square nie....berbaloi gila.....harga RM87 jerrrrr

*

*

*
ada lagi.....




........Salam Aidilfitri One Touch Set.....ada 4 yang 1.4 L dan 2 yang 3.0L...yang ini pun keluaran khas sempena aidilfitri...nama pun Salam Aidilfitri One Touch Set....harga asal adalah RM148...so now dah jadi RM120.....cher kira berapa banyak korang untung...rugi ooooooooooooo tak beliiiiiiiiiiiiiiiiii.......peluang hanya sekali jer nieeeeee......tahun depan design lain pulakkkkkk.....:) :)

.......Salam Aidilfitri One Touch Set yang 1.4L......harga RM75......

....ini pun  sama  jugak tapi 2 yang 1.4L dan 1 yang 3.0L....RM65....


......One Touch.....RM40


......lagi...,Salam Aidilfitri One Touch set ...tapi 2 set, 2 set...harga adalah RM95

So apa lagi...jgn lepaskan peluang anda....kalau korang berminat leh la email kepada saya wardina_eiman@yahoo.com atau sms jer saya di talian 0136353434......
untuk kos penghantaran saya kenakan caj RM5 jerrrr...harap maklum.....

jangan lepaskan peluang tauuuuu..... ;):):)

1 comment:

sha a.s said...

balang kuih raya da beli..tu pn x terpakai sgt...ehehe

tp comel comel la bekas tu