Monday, November 22, 2010

MOTIF?.......

Minggu nie umi macam tertanya2 kenapa ngan walid....kenapa saya kata begitu..sebab....
Perkara pertama,
apa motif en mulod beli baju swim nie for wardina...

En. Mulod: i nak beli baju mandi tuk eiman..
Umi: buat apa?
En. Mulod: Sajer......
Umi: ehmmm suka hati la...

Saya memang nak gi water park suatu hari nanti...tapi tak sempat2. lagi pun wardina pun belum pandai pun nak main air bagai..tunggu dia besar sikit n ada perasaan....hehehe so ingat after celebrate besday dia nak bawa gi sunway lagoon...tapi tak payah lah pakai swimming suit bagai....pakai la apa yang ada...tapi walid dia nak cari jugak..dah lama dah cari tapi saiz dia mana ada...so skrang wardina dah besar sikit so ada la saiz dia dipasaran....
Masa tengah belik2 tu boleh walid dia kata...walid nak wardina pandai berenang tak macam umi.....ikhsss nak beli, beli jer ah jangan ah nak perli2 umi...alah umi tak pandai berenang walidkan ada boleh selamatkan umi....betul tak?heehheehh....so skrang dengan baju mandi nie leh la kita berjimba ker sunway lagoon or desa water park...ataupun yang sewaktu ngan yer....jangan ko tido dalam pelampong sudah wardina..
Cantik tak baju mandi yang walid wardina belikan tu....hehehehe...baju nie besar sikit for wardina but umi dah kasi xjust sikit bahagian tali tu...so ngam2 ngan wardina....

Perkara kedua,
saya adalah sangat teruja bila Walid telah belikan ini barang ....heheheh i likeeeee....macam mimpi jer...betul ke nie....luv u la.....nak kata besday saya dah lepas...tuk aniversery lambat lagi kot.....tapi walauapapun terima kasih bebanyak la...sayang u sangatttt2....

....kesana kesini mencari benda nie...semua dah habis stok...last2 kat midvalley jugak peginya, itu pun dah last stok , nasib cepat...product nie tgh hot item..tu yg habis cepat...
thanks beeeeeeee.......suka yer suka yer....yehaaaaa...(tengah terkial2 menggunakan benda ala nie)

1 comment: