Wednesday, January 4, 2012

Nak buat lelongan.....

Niat dihati nak buat lelong barang last week...means end year...tapi tak sempat nak snap pic....huhuhu harap this weeked jadi la ekkk...saya akan buat beberapa lelongan dalam blog saya nie....lelong ker...heheeh nak buat clearance sebenarnya...harga memang crazy murah nak mampus....korang tunggu jer la..barang apa tue....ahahhahaha
_________________________________________________

Saya sgt bosan...cos tak der member nak berborak kat tempat opis saya nie...memasing cuti hari nie cos hantar anak gi sek...huhuhu, anak saya belum masa lagi nak gi sekolah so kena la dtg opis....wahahahah, buat kerja pun senyap sesgt....n bila dah senyap jer, mata mula ngantukkkkkksssssss....huaaaa, nak makan ringan2 tiada stok di meja...nak turun beli stok tersgt malas.....korangggg cepat la masukkkk kerjeeeee....

-----------------------------------------------------------------

2 comments:

Ieda AlHabsyi said...

wah nak lelong ape tu? :)

::Deela:: said...

kasi halo2 cecepat tau tarikh lelongan...tak sabar nak grap jugak!!..tetiba walaupun tak tau ape yg ko nak lelong...haha!!