Friday, June 17, 2011

Nora Elena.....

Semalam tamat sudah drama Nora Elena........so sweet , Nora pun dah boleh terima si Seth dan memaafkan kesalahan yang Seth buat ke dia....Lepas nie tak der la kul 7pm saya duk terpacak depan TV gara2 Aaron Aziz aka Seth Tan.....si Yvonne sudah gila...haahaha....tak suka dia jahatttttt....

Qaseh....Elena...ehmmm nama2 nie macam pernah termasuk dalam list nak bagi nama anak dulu....tapi kuasa veto suami nama tersebut terpaksa saya simpan dalam buku.......hahahah

Sekarang nama Amira Wardina Eiman sentiasa dalam hati saya, dalam ingatan saya...ehehhehe kenapa Amira Wardina Eiman...bukan Qaseh Elena.....kan saya dah cakap tadi....kuasa veto suami saya...makanya dia menang la....huhuhu, dulu nak nama anak macam pelik2 jer sikit nak sebut, Bunga la, Cahaya la....Qaseh la...hahaha....nak kata pelik tak la pelik...ok apa...cuba korang tgk maksud nama korang ....tak ker itu jugak maksud dia....Nur is Cahaya....Wardina - Bunga....ehmmmm , nama pelik2 nie jugak mungkin sebab saya suka noh tgk cerita dari seberang.....ehmmm....heheheh dah nama keturunan dari sana kan......nama sepupu2 saya lagi best (sepupu dari seberang)...Cahaya Indah ....bestkan...ada lagi tapi tak ingat , tapi best2 nama diaorg....macam Bunga Cinta Lestari...hehehe

Ok la...byeee

1 comment:

Leen ^___^ said...

Huhuhu now tak perlu lg nak settle2 kan keje cepat2 kt office nak balik awal sbb nak melekat di sofa tgk Seth tu :)