Thursday, May 7, 2009

Perkembangan My baby...

syukur alhamdullillah hari tu gi check-up 3rd time doctor buat scan lagi nak tahu baby ok ker tak...so nie la dia hasil scan aku...dia dah gerak sikit...n dah ada sifat ukuran dia 36.9mm...rasa terharu pulak bila dia gerak ke atas n ke bawah...jantung dia ok...kiranya tak ada problem so doctor bagi vitamin untuk darah n nasihatkan jaga makan....aku minta ubat tahan muntah, cos dah habis takut masih ada lagi muntah2 macam sebelum nie.



Umi & Walid menanti kelahiran mu sayang.....

Hubby aku sibuk cari tempat kat mana nanti nak deliver baby nanti....
Antara dalam senarai:
a)Subang Medical Centre
b)Pantai Medical centre
c)Assunta Hospital
d)Pertiwi Materniti (tempat selalu aku buat check-up baby selain klinik kesihatan)
e)Sunway Medical Centre

ehm tak tahu la kat mana biar la dia yang buat keputusan. Janji aku n baby selamat.

Tahun nie tak ada aktiviti travel ok...semua cancel untuk schedule 2009. Kita plan for next year with baby...insyaallah....

2 comments:

yartie said...

SaLam Elna...

Sedih la pulak bila baca entry2 baby nih...kalo x baby kiter mesti sebaya :-( mungkin beLom rezeki kami lg kot...doakan kami ye.

elsweetqis said...

hai yartie, semua tu dugaan dari dia...sabar ek...elna sentiasa doakan kekawan yang senasib ngan elna dulu...yang penting kesabaran kita dan sentiasa berdoa dari NYA...itu la, bila dengar berita dari mamat pasal yart i'm very suprise..kalau tak sebaya anak kita