Tuesday, May 19, 2009

JejLn di Mid Valley...

Alhamdullillah....semalam warga TSSSB tgh kaya..almaklum bonus dah dapat, ehm semlam 2 kali aku masuk Mid Valley makan...tghari aku gi mkn ngan farina, kak wee n kak intan kat sushi king..dalam kul 3.30 gitu...husband aku call nak ajak gi jejln kat midvalley..nak cari seluar, baju n kasut sukan...almaklum nak masuk gym...heheh..entah apa meroyan dia...layannnn jer la,

masa hubby aku tgh cari brg dia...aku tgk kasut kids..mak ai cantik yer...nak beli la...tgh ada diskaun...dr jauh hubby terpandang aku pegang2 banda tu...dia dah sound aku jgn beli dulu...nanti....huhuu...sedih yer..dia kata kasut yang dah ada kat umah tu sapa pulak nak pakai...berapa byk nak kasi baby pakai....huhuuu tak jadi beli la aku...tgk jer...so dah penat round aku duduk jer pinggang dah lenguh...hubby aku tak jumpa2 lagi brg yang dia nak beli...msuk sana masuk sini..tak beli jugak...huhuu sedih betull...aku nie dah la penat bontot jer...last2 tak beli..dia nak cari kat sunway pulak...hem entahlah nak cari yang camana aku pun tak tahu..aku ajak gi makan perut dah lapar pinggang dah lenguh...hubby ajak gi tempat kesukaan dia...tempayaki...aku pun suka jugak org nak belanjakan





Pas makan aku ajak gi jusco...nak shopping, heheheh dapat la beberapa helai baju n seluar untuk org cam aku...huhuhu

3 comments:

shinnaz said...

e..nk beli kasut babe byk2 la best..!!!mcm² kaler..baru la meriah babe tuh..hehe..nape en mulod nk masuk gym nie..??


p/s: semangat kesukanan..:)

elna said...
This comment has been removed by the author.
elna said...

heheeh...terpengaruh ngan rancangan the bigger loser, tu yg semangat nak gi gym tu...