Friday, October 19, 2012

Shopping di akhir2 bulan.....


hari nie jumaat, so ada 2 jam waktu rehat.....dah lama tak berjimba hari jumaat...kalau keluar pun just gi makan  jer....plan hari nie tak tahu nak kemana....so sajer jer cuci mata ke Mid....padahal tiada arah tuju pun...ehmmmm gi ngan kak shida berdua....nak lepak opis macam boring jer...hehehe dah akhir2 waktu nie nak shopping tue kena pikir 100x.....kan kan kan.....

perjalanan ke Mid sgt lancar...senang dapat teksi...hehehe..sampai2 jer memasing bertanya...'kemana arah kita nie'....heehhe....masing2 tak tahu....masuk Cotton On sekali tue jumpa plak rakan opis....hai kak ros....hheehhe

lepas tue tuju ke Jusco....ehmmm tinggggg! tetiba macam dah dapat idea....masuk Jusco ingat nak usha baju Wardina...so kebahagian bdak la kan...but kak shida nak gi ke bahagian ladies...so berpecah la kita...wink wink ada sales sampai end of this month....pilih punya pilih yehhhhh wardina dapat 3 pasang baju baru.....2 t-shit ...2 seluar  and satu dress....boleh tahan jugak saya berbelanja....wink wink wink.....dah lama tak shopping baju dia....hehehe lama la sangat....tak per next week gaji masuk...:):):)today n esok pun ada org nak ambik baju...alhamdullilah...hehe:):)

ingat nak balik awal hari nie....:):):)