Monday, October 29, 2012

Free Seat.....



Yer...airasia tengah promo free seat sekarang nie....niat macam nak gi jejaln ngan kawan2 ke Vietnam...tapiiiiiii...ada tapi plak....ehhhee hati macam tak xcited nak beli...kenapa? sebab sebelum nie saya dah kena ceramah ngan my mum....tue yg rasa macam insaf sikit...hehehehe...tapi masih ada keinginan nak berjalan2....hehehe tapi apa yg my mum kata tue ada jugak betulnya...., kalau ada rezeki nanti kita jalan puas2 ok Ummi Wardina....lagi pun skrang nie tgh nak pakai duit ...en suami kata kita perlu berjimat skrang...pasal jejln tue kemudian pun boleh pegi....

Sebab apa perlu berjimat....we all tgh berijimat untuk rumah idaman we all....huhuhu...pikir punya pikir...pilih punya pilih...akhirnya sepakat beli kat pinggiran kota sajer...sunyi dari kesibukan kota....rasa aman sikit masa hari tua nanti....boleh la tenangkan fikiran dan bersihkan jiwa...harap kami puas hati dengan apa yg kami pilih....husband pun lagi beberapa tahun nak pencen......

Butakan hati dengan free seat yg sedang airasia buat....nanti2 pun ada lagi...hehehe, iks tak sabar yer la nak duduk rumah atas tanah sendiri......mudah-mudahan tuhan permudahkan segala urusan kami....aminnn

1 comment:

rossy sweety said...

untong la...seronoknya nak deco-deco dan beli perabot barukan?? boleh la buat warming house nanti..hehhee