Wednesday, August 29, 2012

Itu angka 33 sudahhhhh....


Alhamdullilah dan syukur ke hadrat ilahi kerana saya masih disini.....syukran syukran.....
Saya suka ngan angka itu...kenapa sebab cantik...hahaha oh sudah double....tapi diri tetap rasa 23 tahun...gila remaja gitu.....hehehe

Ye korang semalm 28 august adalah ulangtahun kelahiran saya....rasa sgt bersyukur kerana masih dapat meraikan yer....malam tue en suami dah wish..tepat 12 tgahmalam....thanks sgt2.....saya pun masih belum tido masa detik 12 mlm tue....sebenarnya nak siapkan jahitan ...see masih tak putus2 lagi tempahan saya...alhamdullillah rezeki....tapi 12mlm tue sy adalah org yg sgt bz...heheeh bz melayan fb....terima kasih kepada kawan2 yg wish birthday pada saya....kiranya saya masih diingati di hati korang...saya sayang korang la....dan sebelum tue en suami ajak dinner kat luar...rupanya dia dah buat plan ngan my sisi kat klang tue (mama Danish) dinner sama....thanks ...

esoknya lunch saya ajak kawan opis makan sama ngan saya....meraikan bersama ngan saya....terima kasih kerana sudi teman.....tak tahu nak makan kat mana , plan nak makan kat SR jer....en suami pun dah kasi budget pada saya...memang niat nak belanja kawan2 tetapi itu jer yg dpt join lunch pada hari tersebut....so rezeki dia org la kan.....last2 we all pegi BSC....kat sana we all makan kan Chili's....terima kasih krish cos guna kereta u.....




2 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

tu kak elna ke? apsal lain?

elna said...

hehehehe kak elna la, apa yg lain yer.....oh maybe sudah meningkat usia kot.....nampak lebih muda or ***...hehe