Friday, September 9, 2011

OPen opis.....

Semalam opis saya buat jamuan raya...unit marketing n sales.....unit paling awal buat open opiss....hahhaha, banyak tul juadah dia...macam2 ada....satay ada, laksa penang ada, nasi impit ada, lontong ada , kuah kacang ada.., ABC ada.....dan ada lagi la malas saya nak taip.....semua oder catering jer....bayar sudah....malas la hai nak masak2 we all nie..lagi2 baru naik dari cuti...

Meriah sungguh u all.....penat layan tetamu yang datang...jom la layan pic yang banyak..tak tau nak ambik yang mana ....ada 3 camera semua sekali...so saya ambik banyak yg pakai camera saya ek...saya jugak camerawomen pada hari tue...ahahaah selain penyambut tetamu....kelasss ummi wardina nie...hehehe...jomm layannnnn....

...the decoration....lorong nak ke opis saya....

...roti jala.....

....lemang yg sangat yummy yummy....saya suka....

...kuah lontong....


...laksa penang......

...satay n meehoon goreng.....

...buah-buahan n kuih raya.....

...org kuat kami......heehehhe..tapi per kak zie kita bekerja bukan untuk mendapat nama....

...tetamu terawal kami...hahaha jiran sebelah opis jer....

...bos kami, memberi sedikit ucapan sebelum memulakan majlis...doa by mr hafidz, yg baju biru muda tue....

...saya dan en suami.....


...the crowd.....

.....wanita2 marketing.....heheh ops yg hujung baju hijau tue xmarketing...hehehe..thanks kak ina sudi dtg....


...minah kecoh....si dilla....bising betul mulut dia...tup bila en suami dia jugak dtg...terus sonyap....hehehehe





...with Pn Salwana....salah seorg customer saya for tempahan baju kurung n beads

...with kak norzie....

....gadis2 jelita Unit ITS.....

...En Abdul Mulod Zainal Abidin.....walid Wardina.....


...gadis2 HR, SSCM & Finance....sorry gambar sengit...

...me with minah kecoh...mama si irfan....

...my x bos...En Zainal dan salah seorg vendor kami.....

...antara tetamu TM kami.....from TM SME....

...saya dengan tetamu ITS n OSS (kawan2 lama saya).....


...Terima kasih dari kami Unit Marketing & Sales.....
Terima kasih juga kepada slah seorg staff kami yg telah memberi sumbangan yg terbanyak untuk majlis ini...semoga tuhan murahkan rezeki mu....


3 comments:

::Deela:: said...

wah...byk betul muka saya dalam entry ni...suka...suka...haha..

dengan kawan2 kat marketing je den kecoh..ngan org lain i shy shy cat tau...hehe

elna said...

Ah ah ek, baru den perasan...muko ko yg banyak dr tuan tanah...m:)

rossysweety said...

apasal dia kecoh ek?? musykil le...hahahah