Tuesday, August 9, 2011

Kakitangan kerajaan dapat wang bonus raya nie....

Best tul kakitangan kerajaan dapat duit raya dohhhh.....kepada pesara plak dapat RM500...durian runtuh bagi mereka...syokkkk yerrr.....

Mak long..jgan lupa duit Wardina yerrr....hehehehe


....hanya sekadar gambar.....thanks google.....


Lupa kan pasal durian runtuh....berbalik kepada kakitangan kerajaan teringat plak saya pada madu mak saya....dia kan kakitangan kerajaan....ehmmmm entah la....korang yg kat luar tue...ada tak yg senasib dengan saya....macamana yer u all terima , boleh tak share ngan saya.....i tak kisah actually ...itu hak seorg suami untuk berpoligami...but yg rasa ralat sgt dalam kes nie...why si madu tue still tak hormat my mum n we all...if she take my dad in their live kenapa tidak dia ambil hati kami anak beranak.....hati perepuan mana tak sakit n luka kalau dapat tahu si suami dah tipu si isteri...like my mum....saya pun perempuan...saya paham apa yg mak saya rasa....but now my mum dah leh terima sikit kenyataan yg dia ada madu...tapi why madu dia tak boleh nak hormat my mum....ehmmmm .....sy dah penat tgk drama nie....sampai bila nak ending yer....huhuhu bulan2 puasa nie...bawa bawa la perubahan pada diri .....bulan2 puasa nie la kalau boleh kita eratkan lg tali persaudaraan kita....ini tidak...'.ya allah kau maha mengetahui segala2nya apa yg terjadi, kau berila kami kekuatan dan kesabaran dalam menempuhinya...kau tunjukan la kebenaran ya allah...jika memang dah ditakdirkan kau berikan la kebahagian kepada kami....jika tidak diizinkan kau tunjukan la jalan penyelesaian yer ya allah....'

Saya sgt berharap Syawal nanti tiada persengketaan antara kami semua......terutama sekali si Madu mak saya itu......sedar2 la diri tue....berpijak la di bumi yg nyata.....

4 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

besttnyer dpt bonus, yg swasta ni tak tau aper citer lagi, ehhehe :)

elna said...

yelakan...swasta nie bila la ek.....felda pun dapat duit raya....huhuhuu

Shinnaz Ahmad Rasid said...

hopefully TM kasik jugak lew..ada ke kak? haha. dalam sejarah lah kan??? hehe. semoga mak kak elna tabah mengharungi hidup bermadu. dapat rasakan perit bila berkongsi kasih. happy fasting kak!

elna said...

shin: hahhah kalau ada...syukur sesgt....dan akak akan kerja dengan TM sampai hujung nyawa akak....:):):):)peace yooooo