Friday, October 23, 2009

REZEKI..........Aminnnnnnnnnnn

Betul la kata pepatah org2 tua...setiap anak ada rezeki dia....heeheh...alhamdullilah....since sy mengandungkan anak sulong sy nie...rezeki sy n husband bertambah dari masa ke semasa tanpa kami sedari....dari dengan kenaikan tangga gaji hingga sy menang peraduan....heheheheh....aminnnn...nie semua eiman yg punyaaaa....

Sy memang tak sangka pun yg sy memang peraduan CELCOM,...actullay sy br jer tukar dari prepaid ke postpaid.....baru 2 bln...2nd paymant sy bayar guna online...cos bila bayar kat counter asyik tertangguh jer....yelah baru bulan pertama guna sy dah dapat remainder...huhuuh...so 2nd payment sy try guna online la, senang....tup2 after 2weeks (tak sampai pun) sy dapat panggilan dari celcom ucap TAhniah...(?????) ingatkan macam tipu jer...cos yelah skrang nie macam2 ...nak percaya pun susah tak percaya kang terkilan pulak...hahhhah....so sy terus cerita kat husband betul ker? husband cakap betulla tu kot cos dia suruh tuntut kat Branch Celcom..so sy kata sy akan ambik kat CELCOM PJ (bangunan PKNS, dekat ngan ofis husband sy), rupanye betul da....hahahahaha. (blackberry tuuuuu) hahahahahah

Pastu semalam sy dapat call lagi from Pn Siti Hajar dari Celcom Jln Semarak, dia suruh datang kesana utk ambik gambar utk semua pemenang Black Berry (cetegory postpaid)...sy kata kan ker hari tu dah ambik gambar dgn Branch Manager PJ En Ruslee, kenapa kena ambil lagi...
Dia kata kali nie dgn bos besar dia untuk berita di newspaper pulak dgn semua pemenang...so bermakna Eiman kena ambil gambar la...so harus nie...utk kenangan anak umi...heheheeheh ( pasni harap2 dapat pulak yg RM10k aminnnnn...utk Autobilling pulak, boleh ker....mudah-mudahan)....

P/S : tggu gambar akan menyusul di entry akan dtg yer....heheheheeh

1 comment:

d33la said...

taniah 4 ur baby gurl..cpt2 upload gmbr baby..