Thursday, October 22, 2009

Debaran makin kencang...

Lama sudah tak update blog nie...hehhe nak kata bz tak la bz sgt pun...cuma buat2 bz. Kena settle everything be4 nak cuti panjang. Yela nanti masuk kerja balik tahun depan sih...akhir tahun mesti banyak kerja kena kejar, macam2 la...so be4 cuti kena buat senarai tugas dulu mana yg tak boleh nak settle lagi untuk diberi kepada yg mengambil alih tugas sy nanti.

Rasa debaran makin kencang sekarang nie, yelah tgh menunggu hari..huhu..tak sabar rasanya nak tgk baby sy ....yelah inila saat2 yg sy n husband nanti2kan, lama sih nak tunggu, akhirnya doa+ usaha kami dimakbulkan dan diberkati tuhan..amin.

Macam2 plan dan angan2 kami untuk baby, bila dah tahu jantina dia..husband dah sediakan nama dia...memang dah prepare 2 nama boy n girl...so bila dah tahu girl comfirm la nama pilihan tu, so persiapan pun byk warna girl...dimana sebelum nie asyik warna putih jer...heheheh.

Sy teringin sgt nak makan kuah kacang n laksa penang masakan mak sy...so minggu nie harus sy balik umah mak kat tg. karang...so rasa ye minggu nie last balik kampung mana2 ...seremban or tg. karang....demi keselamatan...kang terkejar2 pulak nak gi hospital, beg untuk gi hospital pun dah sy prepare...but opsss stok kain batik masih ada baki belum nak dijahit...bila nak jahit nie...senang2 suruh jer la mak jahit kan...tak pun pinjam mak punya jer la...kalu tak cukup nanti.. cos mak dah pesan nanti sediakan kain batik byk sikit...senang masa pantang nanti...u all tahu la bila org jawa nie berpantang...eiks nyeri aku...tapi nak buat camna dah keturunan sy camtu nak buat camna lagi kan...ikut jer la...bersyukur la hnaq elna nasib ada lagi org nak jaga n tgk hanq masa pantang...kalu hanq sorang2kan lagi haru nanti....

skarang nie sy dah mula buat check up every week.....ehhe seronok tgk baby, eeeee tak sabar la umi eiman nak eiman kuar cepat...semangat tul anak umi....heheehh bagus3 harap eiman sihat walafiat....aminnnnnn..... Ya Allah kau permudahkan la urusan kami....

okey la kita sambung lain entry.....

1 comment: