Saturday, December 25, 2010

jln2 sempana xmas......

Merry Xmas.....hari nie tak der apa program pun sebenarnya...lagipun jiran ada buat kenduri kahwin , iaitu pengasuh Wardina buat sambut menantu...so harusla tolong apa yg patutkan.....heheheh sy tak der ler tolong sgt...hubby la (alasan wardina tgh lasak kan...heheheh) lepas makan2 n lepak2 kejap saya n wardina naik dulu...hubby still lagi melepak.....lagi pun wardina nak mula bising2..lapar nak susu...harusla balik dulukan..

dalam pukul 4pm gitu en suami pun balik...saya ngan wardina sedap jer membuta...hehehe letihla kata...rewang...hehehehe...ehmmm petang tak der buat apa...en suami ajak kuar jejln...ehmmm tak tau nak gi mana...hati nie malas sebenarnya nak kuar...ehmmm last2 lepas mahgrib we all siap2 terus ke jusco...niat asal nak ke jusco bandar sunway jer...sekali tu ramai ler pulak samapai jem nak masuk...cancel terus ke mid vally...itu jer ler yg dekat ngan umah pun....tak sunway piramid...mid vally....tapi sya suka ke midvally compare ngan sun way piramid...tak tahu la kenapa...tak der cari apa pun just jalan2 jer...tgk kemeriahan org sambut xmas....tapi sales kau banayak gila...memaang buat sy gilaaaaa....tapi tutup niat tuk shopping yer ...cos nak gi cuti2 malaysia....yehhhh best yerrrrrr...


ok kita layan jer la gambar anak dara saya ni masa di mid vally.....






1 comment:

Mimis said...

Woww.. besarnya bear tu...