Tuesday, December 14, 2010

Alhamdullilah......

Alhamdullilah...dapat check lagi dr Tupperware.....best best best, walaupun setiap kali dpat tak sampai ratus2 tapi bila saya kumpul2 sampai nak akhir tahun nie....rezeki pada Wardina...leh kita gi jejaln ye anak umi sayang....kita nak kemana tahun depan....wah wah wah...budget macam wardina dah ada perasaan gi jejln jejauh...hahahaha, tak dpt gi jln umi blenjer wardina je la ek.....

tak per if next year tak gi jejln over the sea , kita jln dalam dalan malaysia jer la yer wardina....start tahun 2011 umi ngan walid kena menabung kasi duit tu gunung balik, nak kena melabur pulak untuk rumah ku syurga ku....

Oleh kerana hati sya amat pemurah (puji tuk diri sendiri)...saya akan buat clearance sales dengan stok2 tupperware yang saya ada sekrang nie...nanti kan yer ...saya akan buat dalam masa yg terdekat ini....mudah2an bertambah rezeki saya...aminnnnnn

2 comments:

shah-ila-ain said...

salam ziarah....kak ila nie...nice blog...

wahh wardina nak p jalan2 ke..bestnyerr,bole ain ikut tak...hehe....alhamdullilah rezeki anak namanya...

elna said...

hehe salam......thanks

jom ikut wardina...hhehe