Wednesday, April 1, 2009

hangin satu badan...

semalam ...hubby elna balik...flight dari khucing pukul 4.10...so dia kata suruh ambik kat kl central lebih kurang 6.30pm....dahlah semlm badan nie memang tak sedap...so aku gagah kan jugak ambik hubby kat kl central seperti yang diarahkan...keluar dari ofis kul 6.30pm..elna agak2 mesti lambat kot...call2 tak dapat...ehm dah lah tak inform apa2...pukul 7 tak sampai2...elna apa lagi tgh loya sesgt...dah la macam2 bau n rupa kat sana...pukul 7.05 call baru sampai nak naik ke kl central...mak ai pukul berapa nak sampai...elna naik hangin satu badan...kang ada pulak elna suruh naik teksi...ehm layan jer la...so bagi menghilangkan rasa loya...elna buat2 tido n pejamkan mata bau minyak cap kapak...azan dah berkumandang...hubby tak jugak sampai....sampai2 dia suruh ambil kat ketibaan...ehks tak kuasa aku...dah la menahan hangin aku nie....aku suruh jugak dia dtg kat tmpt aku parking...dia kata pulak kenapa elna nak marah2 nie...org bukan yer marah cuma menahan loya org nie...malas nak cakap byk2...sampai keta...dia tak cakap apa2...ingatkan dia nak bawak balik...ada pulak terus duduk kat sebelah aku...aku apa lagi lagi hangin kuasa 2...tak hingat bawak kete....

sampai umah aku terus rebah kat katil hingga pagi...memang tak larat badan nie...sedar2 dah pukul 5.00am...terus bangun mandi pastu aku sembahyang sunat sementara menanti azan subuh...aku tgk hubby tido kat depan TV.....dia nak tunjuk hangin dia jugak ker kat aku...ingatkan dia nak pujuk elna pagi nie..tapi haram...langsung...so elna ngan lembut hati(harus la kan)...tegur la....

ehmmmm malas nak layan.....perkara semalam...........pendam jer...kang kalu layan haruuuu jadi yer....

1 comment:

syareena said...

pembawa budak gitula ye... sabar...