Monday, April 13, 2009

Ape- ape ajer...

hari nie macam blur jer kepala otak aku...entah la...morning sickness elna mcam biasa bila pagi..hanya tuhan jer yang tahu...macam nie dulu agaknya masa mak elna ngndungkan elna...ehm pengorbanan ibu...minggu lepas elna mc ..semalam elna el...ehm entah lah...kedatangan elna merosot bulan nie...hari nie, aku gagahkan diri untuk sampai ke ofis...dalam lif mak ai harap2 sempat lah sampai ke tingkat 14...elna dah nak termuntah...entahlah betul ker tak kad punchcard elna tu pakai tarik jer bila tgk pangkal nama tu huruf E, aku terus lari masuk ofis...cos dah termuntah...mak ai bawa2 la sabar...kepala elna dah berputar2...pening sgt...sempatla makan vitamin from doc...pastu elna rehatkan diri kat surau...tak sempat tgk email...bila semua ok elna sambung tugas elna around pukul 12....email mak ai penuh....elna try baca one by one.....mana2 yang urgent try to settle....

tak sedar dah time lunch...staff tanya if nak pesan apa2 tak...ehm entahla...mulut nie masih tak terima makanan lagi...walauapa pun kena isi jugak...so elna suruh belikan buah....baru makan sepotong betik..dah nak kuar balik...huhuhu...

ya allah kuatkan lah semangat hambamu ini....

2 comments:

ieyna said...

Elna..teruk gak morning sickness ko...bwk2 byk berehat...aku xde xperience tue...sampai deliver pun aku xsakit2.... sakit pun after delivery , itupun sbb ceaser...tp dlm 1wk dh sihat n cergas...hehehehe

eDrYaNa said...

ermmm...
mmg agak teruk la alahan ko nih..
try minum chinese tea..
xpun, air suam yg dihiriskn sedikit limau nipis or hirisan halia..