Thursday, May 16, 2013

Ummi wardina kembali lagi untuk berceloteh......

HAi semua....lama nyer tak sergah blog nie.....lama betul menyepi.....korang semua sihat ker.....rindu betul ngan korang celoteh korang dlam blog korang...ok nanti plan-plan ummi sergah blog korang yer.....

 Sepanjang ummi menyepi dr dunia blog , ummi sihat walafiat, cuma kesibukan tugasan harian yg membuatkan ummi tak sempat nak berceloteh dalam dunia blog nie...ummi dah di pejabat baru pun...last ritukan ummi ada cakap ummi tgh bz utk mengemas office yg akan berpindah....tahun baru 2013 kami semua dah selamat berpindah di MENARA TM....biasa la bila ditempat baru byk benda nak kena settle....ok semua dah beres...

Ummi masih teruskan dalam kerja2 bermanik...sesiapa yg follow FB ummi, now tahu la kerja sampingan ummi kali nie...hehehe syukur alhamdullillah tuhan beri kelebihan pada diri ini....aminnnn
Ummi ada jugak buat tudung 3 layer...syukur permintaan memberangsangkan.....

Kerja2 opis tahun nie sibuk sikit dari tahun lepas2.....tahun nie ummi byk melibatkan kerja di luar kawasan...kerja luar kawasan pun keluar dr opis jer n sekitar lembah klang...tak melibatkan ummi kena tinggalkan anak kesayangan ummi....hehehe (((best pulak bila membahasakan diri ini sebgai ummi:)))))..

tahun nie byk sungguh plan yg nak dibuat...harap2 semua menjadi....angan2 dan impian....heheehe..
ummi kena keluar dulu ada hal....nanti2 ummi sambung balik.

 

1 comment:

Korean Style Online said...

Hi..You really have a nice blog.. keep up a good work..feel free come to my blog  korean fashion online | korean fashion online malaysia have a nice day...